About me

aca

Dobro došli!

Moje ime je Aleksandar Matić, fotograf koji je zaljubljen u svoj posao. Neobično je to kako te splet okolnosti u životu dovede prvo do hobija a kasnije i do posla u kojem iskreno uzivaš. Nisam ni sanjao da će ovaj posao biti spoj ljubavi, kreativnosti i interesa, nešto što me apsolutno ispunjuje. Rođen sam u Beogradu koji je za mene nepresušan izvor inspiracije i najbolji model za fotografisanje.
Sve je počelo sasvim slučajno kada sam shvatio da uživam u fotografisanju kamerom svog mobilnog telefona, zanimljive situacije koje sam želeo ovekovečiti. Vremenom sam zavoleo fotografiju i sve sam više pažnje posvećivao edukaciji i usavršavanju, jer nisam bio zadovoljan prosečnim nego sam hteo više i bolje. Odlučio sam da kupim ozbiljniju opremu i tako je počela moja priča. Svakako bih pomenuo prijatelja Miloša koji je u početku bio moj mentor i kojem sam zahvalan na stečenom znanju. Takodje, zahvalio bih se i mom prijatelju Goranu koji mi je omogućio da budem ponosan na ovaj sajt!
Želim vam prijatan boravak i putovanje po mojoj stranici. Primetićete da imam široke segmente interesovanja tako da verujem da će svako pronaći nešto za sebe. Za sva pitanja i potencijalnu saradnju stojim vam na raspolaganju. 🙂

Inspiracija je svuda oko nas! 🙂

Oprema:

Kamere:

Canon EOS 6D

Canon EOS 1100D

Objektivi:

Canon EF 17-70 f/4 L USM

Canon EF 24-70 f/2.8 L II USM

Canon EF 70-200 f/4 L IS USM

Canon EF 50mm f/1.8 STM

Dron: DJI Mavic Air

 

img_7997

 

error: Content is protected !!